Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Η Olympic Air επίσημος χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής


Για ακόμα μια φορά, η Olymjpic Air θα μεταφέρει τα ολυμπιακά σύμβολα και την ελληνική ομάδα  στην διοργανώτρια πόλη των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων, το Λονδίνο. Η Olympic Air ως επίσημος χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, θα μεταφέρει την αποστολή των αθλητών της ελληνικής ολυμπιακής ομάδας στην αγγλική πρωτεύουσα στις 23 Ιουλίου. Και μετά την τελετή λήξης, στις 13 Αυγούστου, το ίδιο αεροσκάφος θα τους μεταφέρει πίσω στην Αθήνα.


H Olympic Air είναι Χορηγός της ΕΟΕ από το 2009 και έχει τιμηθεί με το ειδικό βραβείο Χορηγίας για την προσφορά της στην προάσπιση των ολυμπιακών ιδεωδών και τη διάδοση του ολυμπιακού και αθλητικού πνεύματος.

Αυτό το καλοκαίρι, των Αγώνων του Λονδίνου, η Olympic Air, βάζει τα γιορτινά της. Εκτός από τη μεταφορά των αθλητών, τα αεροσκάφη της εταιρείας θα γίνουν κοινωνοί της διοργάνωσης, “φορώντας” το λογότυπο της ΕΟΕ στο εξωτερικό της ατράκτου. Και βέβαια, η Olympic Air θα είναι παρούσα στις τελετές αφής και παράδοσης της ολυμπιακής φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία και το Ολυμπιακό Στάδιο. Όπως επίσης και στη Λαμπαδηδρομία, όπου στελέχη της εταιρείας θα τρέξουν για να τιμήσουν τόσο το θεσμό, όσο και τα “δικά μας”, ελληνικά χρώματα.

Ζώντας ήδη στιγμές “ολυμπιακής προετοιμασίας”, οι επισκέπτες της ιστοσελίδας της ΟΑ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη ζωντανή αναμετάδοση (web TV/ live streaming) της τελετής αφής και παράδοσης της Ολυμπιακής φλόγας στις 10 και 17 Μαΐου 2012. Οι ώρες της αναμετάδοσης είναι οι ακόλουθες:

  • 10/05/2012, ώρα  10.30 – 12.00 Τελετή Αφής Ολυμπιακής Φλόγας
  • 17/05/2012, ώρα 18.30 – 20.30 Tελετή Παράδοσης Ολυμπιακής Φλόγας
Η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας θα γίνει στις 10 Μαϊου 2012 στην Αρχαία Ολυμπία και την επόμενη μέρα η Φλόγα θα ταξιδέψει στην Κρήτη, απ‘όπου και θα κατευθυνθεί στο πιο ανατολικό σημείο της ελληνικής επικράτειας, το Καστελόριζο, με ειδική πτήση, προσφορά της Olympic Air. Στη συνέχεια το πρόγραμμα της Λαμπαδηδρομίας επί ελληνικού εδάφους θα συνεχιστεί όπως έχει εξαγγελθεί από την ΕΟΕ και στις 17 Μαΐου στο Παναθηναϊκό Στάδιο θα γίνει η Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στην Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων “Λονδίνο 2012”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου