Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

MIG: Διεθνές βραβείο ποιότητας για τη θυγατρική FAI


Με το βραβείο «Κορυφαίες υπηρεσίες αεροσκάφους ασθενοφόρου της χρονιάς», από το έγκυρο διεθνές έντυπο ταξιδιωτικών ασφαλίσεων, “International Travel Insurance Journal” τιμήθηκε η θυγατρική της Marfin Investment Group, “FAI” (Flight Ambulance International).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το βραβείο απονεμήθηκε σε αναγνώριση των υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που παρέχει η εταιρεία αλλά και για την συνολική επιχειρηματική διάθρωση της.

Η Επιτροπή επιλογής των βραβευθέντων που αποτελείται από ειδικούς της διεθνούς αεροπορικής αγοράς, επισημαίνει στην απόφασή της ότι η εταιρεία έχει κατασκευάσει στη Νυρεμβέργη, νέο υπόστεγο για αεροπλάνα, χάρη στο οποίο είναι εφικτή η συνεργασία συνεργείων ειδικών τεχνικών από διαφορετικές ειδικότητες κάτω από κοινή στέγη πρωτοποριακών οικολογικών προδιαγραφών. Επίσης η Επιτροπή επισημαίνει την επιτυχημένη δημιουργία βάσης επιχειρησιακών δραστηριοτήτων αεροδιακομιδών στην Μέση Ανατολή, αλλά και την ανάπτυξη καινοτομιών με τις οποίες βελτιώνεται η ασφάλεια των ασθενών, παράλληλα με την προσφορά υπηρεσιών παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων τακτικών πτήσεων αεροσκαφών ασθενοφόρων σε περιοχές ανθρωπιστικών κρίσεων.

Η FAI, με έδρα την Νυρεμβέργη της Γερμανίας, είναι μια από τις τρεις μεγαλύτερες εταιρείες αεροδιακομιδής ασθενών στην Ευρώπη και από τις πέντε κορυφαίες διεθνώς. Πρόκειται για μια από τις ελάχιστες αεροπορικές εταιρείες που φέρουν την έγκριση κορυφαίων ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων) στον κόσμο για αεροπορικές υπηρεσίες μεταφοράς ασθενών. Η εταιρεία προσφέρει επίσης ιδιωτικές αεροπορικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις, κυβερνητικούς οργανισμούς και ιδιώτες. Η FAI διαθέτει ή διαχειρίζεται, στόλο 20 αεροσκαφών που αποτελείται από Learjets (τύπου Learjet 35, Learjet 40, Learjet 55 και Learjet 60), σκάφος Falcon 900 DX, Challenger 604, Global Express και CRJ 200.

πηγή: Capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου