Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Επέκταση συνεργασίας Airberlin-Etihad


 
Η Airberlin ενδυναμώνει την στρατηγική της συνεργασία με την Etihad Airways και προσφέρει κοινές πτήσεις προς την Αυστραλία. Η Airberlin επιχειρεί πτήσεις σε καθημερινή βάση από το Βερολίνο και το Ντυσσελντορφ προς το Άμπου Ντάμπι.

Από εκεί οι επιβάτες της εταιρείας θα μπορούν να συνδέονται με πτήσεις της Etihad Airways προς Μπρισμπαίην, Μελβούρνη και Σύδνεϋ.
Τα οφέλη για τους επιβάτες της κάθε εταιρείας θα ενσωματώνονται, ώστε οι επιβάτες να μπορούν να κερδίσουν τις επιβραβεύσεις σε μίλια και για τις δύο εταιρείες. Οι επιβάτες της Business Class θα μπορούν να χρησιμοποιούν συμπληρωματικά υπηρεσίες λιμουζίνας σε μια ακτίνα 40 χιλιομέτρων από τα αεροδρόμια του Βερολίνου (Tegel, Brandenburg), Μονάχου ή Φρανκφούρτης.

Στο Ντύσσελντορφ η υπηρεσία θα προσφέρεται σε μια ακτίνα 60 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο. Σωφέρ θα παραλαμβάνει τους επιβάτες από το σπίτι τους και θα τους οδηγούν μέχρι το αεροδρόμιο. Με την άφιξή τους σε Βερολίνο, Ντυσσελντορφ, Φρανκφούρτη και Μόναχο οι επιβάτες θα παραλαμβάνονται από τα αεροδρόμια και θα οδηγούνται στην πόλη ή στον τελικό προορισμό τους στην ευρύτερη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου