Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Flydubai: Εμπλουτίζει το πρόγραμμα ψυχαγωγίας της



Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία, flydubai, είναι η πρώτη που ενσωματώνει στις πτήσεις της το σύστημα «Fiber-to-the-screen» από την Lumexis, επιτρέποντας να εμφανίζονται ταυτόχρονα σε όλες τις οθόνες των καθισμάτων ταινίες HD.

Η flydubai αποτελεί την πρώτη αεροπορική εταιρεία σε παγκόσμιο επίπεδο, η οποία παρέχει ταινίες υψηλής ευκρίνειας (HD) στις πτήσεις της, από τα έξι μεγάλα στούντιο του Χόλυγουντ.
Η αεροπορική εταιρεία εισήγαγε το σύστημα «ψυχαγωγία εν πτήσει» (in-flight entertainment-IFE), το Δεκέμβριο του 2010 με HD ταινίες από την Paramount Pictures και την Walt Disney Studios.

Πλέον, η εταιρεία συμπληρώνει τις παρεχόμενες επιλογές με επιπλέον τίτλους από την NBCUniversal, την Warner Bros, την 20th Century Fox και την Sony Pictures Entertainment.
Η flydubai προσφέρει 25 HD ταινίες συμπεριλαμβανομένων των νέων ταινιών The Bourne Legacy, The Dark Night Rises και The Amazing Spider-Man. Συνολικά, η αεροπορική εταιρεία διαθέτει στις πτήσεις της 198 ταινίες από το Χόλυγουντ, Μπόλιγουντ, τη Ρωσία και ταινίες από τον αραβικό κόσμο, 162 τηλεοπτικά επεισόδια, 324 μουσικά άλμπουμ και 36 παιχνίδια, με όλο και περισσότερους τίτλους να εισάγονται κάθε μήνα.

Ο Ghaith Al Ghaith, διευθύνων σύμβουλος της flydubai, δήλωσε: «Από την πρώτη μέρα, έχουμε στόχο να προσφέρουμε στους επιβάτες μας την καλύτερη εν πτήσει εμπειρία και το IFE είναι ένα σημαντικό μέρος αυτής της προσπάθειας. Η ομάδα μας έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να σφυρηλατήσει τις καλές μας σχέσεις με τα κινηματογραφικά στούντιο και να φέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία ψυχαγωγίας στις πτήσεις μας, εξασφαλίζοντας στους πελάτες μας τις καλύτερες επιλογές ταινιών».

Η παροχή ταινιών εν πτήσει, επιτεύχθηκε χάρη στην τεχνολογία οπτικών ινών του συστήματος, το οποίο παρέχει ένα μεγαλύτερο εύρος ζώνης και ταχύτερη μεταφορά δεδομένων, από τα δίκτυα χαλκού.

Το μοντέλο Lumexis, κατέχει μάλιστα «πράσινα» διαπιστευτήρια, εξοικονομώντας στην αεροπορική εταιρεία 2,37 εκατ. δολ. σε καύσιμα και μειώνοντας τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά 7,5 εκατ. κιλά ετησίως.

πηγή: airnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου