Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στο 1ο Greek Investment Forum στη Νέα Υόρκη


Στo 1ο Greek Investment Forum, που διοργανώνεται στη Νέα Υόρκη από το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με το Αμερικανοελληνικό Εμπορικό Επιμελητήριο, θα συμμετάσχει η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου. Η Όλγα Κεφαλογιάννη την ερχόμενη Τρίτη, 9 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιήσει ομιλία στο 1ο Greek Investment Forum, με θέμα «Ο Τουρισμός, βασικός πυλώνας ανάπτυξης για την Ελλάδα».

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στις ΗΠΑ, η κ. Κεφαλογιαννη θα έχει σειρά επαφών με υποψήφιους ξένους επενδυτές και παράγοντες της ελληνικής ομογένειας. Επίσης θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους ξένων μεγάλων tour operators, ενώ θα παραχωρήσει και συνεντεύξεις σε μεγάλα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα, με σκοπό την τουριστική προβολή της χώρας στο εξωτερικό.

Στόχος της είναι να αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που θα έχουν οι υποψήφιοι επενδυτές στον τουριστικό κλάδο σε σχέση με το παρελθόν αλλά και άλλες ανταγωνιστικές χώρες. Παράλληλα θα τονίσει ότι η πολιτική σταθερότητα που επικρατεί αυτή την περίοδο δημιουργεί ευνοϊκό κλίμα για διακοπές στην Ελλάδα.

πηγή: Express.grbi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου