Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου ΗΑΤΤΑ


Θέμα: Συμμετοχή ΠΕΜΕΝ-ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ-ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΕΕΕΚΕ και ΟΣΥΠΑ στην 24ωρη γενική απεργία
ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ στις 26.09.2012
Όπως ενημερωθήκαμε:
Εκτός από την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), για την οποία σας ενημερώσαμε ήδη, και τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ και ΠΕΕΜΑΓΕΝ θα συμμετάσχουν στην 24ωρη γενική απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, με 24ωρη πανελλαδική απεργία των ναυτεργατών σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012, με έναρξη την 00.01 ώρα και λήξη την 24.00.

Στη γενική απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ θα συμμετάσχει και η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας (ΕΕΕΚΕ) με 3ωρη στάση εργασίας από 10.00 έως 13.00 τοπική ώρα, καθώς και η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ) με 4ωρη στάση εργασίας από 11.00 έως 15.00 τοπική ώρα.
Επιπλέον, ο αρχαιολογικός χώρος της Κνωσού θα είναι κλειστός αύριο Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου, λόγω απεργίας των αρχαιοφυλάκων. Σας υπενθυμίζουμε ότι η Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων (Π.Ε.Υ.Φ.Α.) θα συμμετάσχει επίσης στην απεργία, και για τον λόγο αυτόν, κατά τη συγκεκριμένη ημέρα, θα πρέπει να επικοινωνείτε με τους υπόλοιπους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία που σας ενδιαφέρουν, πριν από κάθε ενδεχόμενη επίσκεψη.
Εφ’ όσον υπάρξει κάτι νεότερο, θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου