Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Η Disney Cruise Line επιστρέφει στη Μεσόγειο



Η εταιρεία Disney Cruise Line έχει επιβεβαιώσει ότι θα επανέλθει στη Μεσόγειο τον επόμενο χρόνο με το πλοίο της, Disney Magic, ξεκινώντας 7ήμερες και 14ήμερες κρουαζιέρες από τη Βαρκελώνη.

Το 1.750 επιβατών κρουαζιέροπλοιο θα έχει ως λιμάνι βάσης του τη Νέα Υόρκη φέτος, αλλά η άφιξη του νεότερου πλοίου Disney Fantasy τον επόμενο Μάρτιο θα δώσει τη δυνατότητα στο παλαιότερο σκάφος να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Disney Magic θα εκτελεί κρουαζιέρες από τη Βαρκελώνη για Villefranche (για εκδρομές σε Νίκαια και Μόντε Κάρλο), Λα Σπέτσια (Φλωρεντία), Τσιβιταβέκια (Ρώμη), Νάπολη και εβδομαδιαία ταξίδια, αρχής γενομένης από την 1η Ιουνίου.



Οι μεγαλύτερες, 12ήμερες κρουαζιέρες, θα σταματούν επίσης στην Αθήνα, την Έφεσο, την Μύκονο και τη Μάλτα ή τη Βενετία και το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας. Θα υπάρχει επίσης επιλογή από 4ήμερες κρουαζιέρες τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, με στάσεις στη Villefranche και τη Μαγιόρκα.

Το “αδελφό” πλοίο, Disney Wonder, θα έχει ως βάση του το Μαϊάμι από το Δεκέμβριο του 2012 έως το Μάιο του 2013, οπότε και θα επιστρέψει στο Βανκούβερ του Καναδά, από όπου και θα εκτελει ταξίδια στην Αλάσκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου